British Library Publishing

The Philosophy of Cheese

The Philosophy of Cheese

Produktbeskrivelse

Patrick McGuigan er en britisk matjournalist og osteekspert, kjent for sitt engasjement i publikasjoner som The Telegraph, Delicious og The Financial Times, blant mange andre. Med en imponerende reisehistorie som spenner fra de sveitsiske Alpene til trendy ostebarer i New York, dykker McGuigan inn i verden av ost produsenter, modnere og detaljister. Som en anerkjent dommer ved World Cheese Awards, deler han sin kunnskap og erfaring gjennom osteprogrammer ved School of Fine Food. I tillegg er han medgründer av festivalene British Cheese Weekender og London Cheese Project. McGuigan har en spesiell forkjærlighet for en skive av Kirkham's Lancashire, noe som underbygger hans dype kjærlighet for ostens mangfold. Utforsk hans arbeider og innsikt om ostens filosofi og kultur på www.patrickmcguigan.com.

Prishistorikk

Lavest
155 KR
Høyest
169 KR
Gjennomsnitt
161 KR
Median
161 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke British Library Publishing
Navn The Philosophy of Cheese
GTIN/EAN/ISBN 9780712353779
Kategorier Bøker