British Library Publishing

The Philosophy of Chocolate

The Philosophy of Chocolate

Produktbeskrivelse

Hva er det som gjør sjokolade så uimotståelig? Og hvorfor stimulerer det til en uendelig kulinarisk kreativitet? I "The Philosophy of Chocolate" tar Sam Bilton leseren med på en fascinerende reise gjennom vår komplekse relasjon til denne allsidige søtsaken, som stammer fra de beskjedne bønnene av kakao-trærne. Boken er delt inn i tematiske kapitler som veksler mellom sjokoladens seremonielle bruksområder og dens rykte som et afrodisiakum. Den undersøker også sjokoladens omdiskuterte helsefordeler og potensielle farer. Videre avdekkes den mørkere siden av sjokoladeproduksjon i Amerika, hvor slaveri og utnyttelse av urfolk har vært utbredt, samt kommersialiseringen av sjokolade som en søtsak i vestlige kulturer, i tillegg til sjokoladeforbruket verden over. Denne munnvannende, illustrerte boken avsluttes med smaksråd og sjokoladeoppskrifter som garantert vil etterlate deg inspirert og tilfredsstilt.

Prishistorikk

Lavest
155 KR
Høyest
169 KR
Gjennomsnitt
161 KR
Median
161 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke British Library Publishing
Navn The Philosophy of Chocolate
GTIN/EAN/ISBN 9780712354349
Kategorier Bøker