Denne praktiske boken gir en tilgjengelig oversikt over alle aspekter ved produksjon av erter og bønner. Den dekker botanikk og fysiologi, avl, agronomi, ugresskontroll, skadedyr og sykdommer, innhøsting, samt næringsverdi og bruksområder. Boken reflekterer også over begrensninger og muligheter for fremtiden for erter og bønner, og utforsker deres rolle i matvarebærekraft og vekstskifte. I tillegg behandles ulike faktorer som påvirker tilbud og etterspørsel, inkludert klimaendringer og avlsteknologier. Erter og bønner er av økonomisk, sosial og agronomisk betydning, og dette verket gir den spesialiserte kunnskapen som kreves for å sikre at gode kvalitetsstandarder opprettholdes. Boken inkluderer: - Dekning av de viktigste typene erter og bønner som dyrkes i stor skala eller kommersielt produseres i omfattende landbruk; - Nøkkelopplysninger om rollen til erter og bønner i biologisk nitrogenfiksering; - Omfattende dekning fra dyrkningsteknologi til etterhøsting; og - Høyoppløselige bilder presentert i fullformat.