Denne nye og oppdaterte utgaven av en populær bok gir en omfattende og balansert gjennomgang av den vitenskapelige kunnskapen om jordbær og deres dyrking. Siden den opprinnelige utgivelsen har den globale jordbærindustrien vokst betydelig, og kultiveringsmetodene har gjennomgått omfattende endringer. I denne boken tas det hensyn til viktige endringer i taksonomien til jordbær og ny forståelse av hvordan deres forfedre har utviklet seg. Boken dekker også nye metoder for sykdoms- og skadedyrkontroll, samt nylige fremskritt innen genomisk informasjon. Disse fremskrittene har betydelig forbedret vår forståelse av hvordan blomstring og frukting reguleres, og vil revolusjonere avl av jordbær. Basert på omfattende forskning og praktisk erfaring presenterer forfatteren en essensiell tekst som inkluderer nytt innhold om genomiske data, egenskapsgenetikk og markørassisterte strategier for sortforbedring. Den gir også en grundig gjennomgang av jordbærens evolusjon og historien om jordbær.