Oppdag autentisk koreansk matlaging med "Seoul Food Korean Cookbook" av Naomi Imatome-Yun. Boken gir deg en deilig reise gjennom tradisjonelle koreanske retter samt moderne oppskrifter som kombinerer Seoul-stil med spennende fusjonsretter. Forfatteren, en erfaren matforfatter som vokste opp i de amerikanske forstedene, fikk sin lidenskap for koreansk mat fra sin bestemor, og har i over 15 år guidet både koreansk-amerikanere og andre i å oppdage den enkle og smakfulle verdenen av koreansk mat. Boken inneholder hele 135 trinn-for-trinn oppskrifter, fra klassisk koreansk grillmat som saftig bulgogi til de populære krydret ris-kakene tteokbokki, som du kanskje har smakt under ditt besøk i Korea. Den inneholder også spesielle kapitler om koreanske barretter som gamjatang (svin bein suppe) og trendy favoritter som budae chigae (hærbasegryte). I tillegg til oppskrifter, gir boken en grundig innføring i koreansk matlaging, med morsomme fakta om mattradisjoner, bordmanerer og restaurant tips. Forbered deg på å forvandle ditt kjøkken med detaljerte lister over nødvendige redskaper, pantrevarer og koreanske ingredienser, komplett med bilder og kjøpsveiledninger.