The Complete Guide to Pressure Canning: Everything You Need to Know to Can Meats, Vegetables, Meals in a Jar, and More
Produktbeskrivelse
Din enkle, trinn-for-trinn ressurs for trygg konservering av mat hjemme. Fra supper og gryteretter til buljonger, bønner og hele måltider på glass, er trykk-kontainering en tidshonorert håndverk som gjør det mulig å bevare maten familien elsker på en sikker og økonomisk måte. "The Complete Guide to Pressure Canning" av The Canning Diva, Diane Devereaux, gir deg alt du trenger for å komme i gang. Boken gir en grundig oversikt over det nødvendige—viktige informasjoner om hvordan du velger riktige verktøy og ingredienser samt hvordan du trygt tilbereder oppskrifter. Du får til og med tilgang til to praksisoppskrifter for å bli kjent med teknikken. Med over 80 oppskrifter lærer du hvordan du lager et bredt utvalg av deilige og næringsrike konserverte frukter, grønnsaker, kjøtt og belgfrukter som vil spare deg tid og penger, samtidig som det bidrar til å redusere matsvinn. Boken inneholder trykk-kontaineringsdiagrammer med hurtigreferanseguider for sikker konservering av forskjellige basisvarer, inkludert mengde, avkastning, størrelse på glass, behandlingstid og PSI. Denne konserveringsboken gjør det enkelt å begi seg ut på konserveringsreisen.