Cambridge University Press

Animal to Edible

Animal to Edible

Produktbeskrivelse

Hvorfor anser vi det som nødvendig å slakte levende dyr for å nyte deres kjøtt? Hva er det ved denne handlingen som provoserer våre sanser, men ikke nødvendigvis endrer oss til vegetarianere? I dagens samfunn tolererer vi ikke lenger ofringer eller synlige slakteprosesser under festivaler, og vi ønsker ikke slaktere som opererer åpent midt i byene våre. I stedet skjer dyreslakt i usynlige slakterier, plassert et stykke unna våre daglige liv. Denne moderne separasjonen mellom slakteriet og slakterens butikk er en grunnleggende del av dagens kjøttforbruk. I sin studie av slakterier i Sørvest-Frankrike, avdekker Noélie Vialles et komplekst system av unngåelse. Hennes analyse avdekker at bak den spesifikke fornektelsen av arbeidet ved slakteriene, ligger det et helt system av symbolske representasjoner knyttet til blod, mennesker og dyr; et symbolsk kodeverk som bestemmer hvordan vi tilbereder husdyr for måltidet.

Prishistorikk

Lavest
281 KR
Høyest
293 KR
Gjennomsnitt
287 KR
Median
287 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Cambridge University Press
Navn Animal to Edible
GTIN/EAN/ISBN 9780521466721
Kategorier Bøker