Cambridge University Press

Protein Condensation

Protein Condensation

Produktbeskrivelse

Jakten på å forstå kondensasjonen av proteiner fra løsninger er et raskt utviklende felt. Denne boken tar sikte på å presentere den nyeste forskningen til et tverrfaglig publikum. Den første delen av boken fokuserer på utfordringer knyttet til produksjon av høykvalitets proteinkrystaller fra løsning. Siden proteinets funksjon bestemmes av dets struktur, er det avgjørende å dyrke høykvalitets proteinkrystaller for å kunne bestemme strukturen deres ved hjelp av røntgenkrystallografi. Boken tar også for seg sykdommer som oppstår på grunn av uønsket protein-kondensasjon, et stadig mer viktig tema. Eksempler på slike sykdommer inkluderer sigdcelleanemi, katarakt og Alzheimers sykdom. Det diskuteres både eksperimentelt og teoretisk arbeid som fokuserer på disse sykdommene, med sikte på å forstå prosessene på et grunnleggende, molekylært nivå for å forhindre uønsket kondensasjon. Boken inneholder fargeplater og er egnet for doktorgradsstudenter og akademiske forskere innen fysikk og kjemi.

Prishistorikk

Lavest
726 KR
Høyest
755 KR
Gjennomsnitt
745 KR
Median
748 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Cambridge University Press
Navn Protein Condensation
GTIN/EAN/ISBN 9781107424272
Kategorier Bøker