I "Cannelle et Vanille Bakes Simple" presenterer Aran Goyoaga 100 enkle og smakfulle oppskrifter som viser hvor lett og deilig glutenfri baking kan være. Hennes forrige kokebok ble kåret til en av de mest ventede høstkåene i 2020 av Food & Wine, Food52, og Bon Appetit. Den ble også utvalgt som en av New York Times' beste bøker til høytiden og var semifinalist for James Beard Award samme år. Denne boken fokuserer på lettfattelige glutenfrie oppskrifter for spennende brød, kaker, paier, terter, kjeks og småkaker, og inkluderer et eget kapittel dedikert til baking i høytiden. Aran deler også sin egen glutenfrie all-purpose bakeblanding, slik at du kan lage en porsjon for å ha tilgjengelig i skapet. Hver oppskrift inneholder alternativer for melkefri ingredienser, og mange av dem er naturligvis veganske. Med nyskapende og godt utprøvde oppskrifter, samt Arans klare veiledning og 145 fantastiske bilder, blir glutenfri baking både enkel og morsom, og gir uimotståelige resultater hver gang. Oppskriftene inkluderer blant annet: * One-Bowl Apple, Yogurt, and Maple Cake * Double Melting Chocolate Cookies * Honeyed.