I 'Between Two Waters' tar verdensklasse kokk Pam Brunton oss med på en reise fra sitt restaurantprosjekt, Inver, som ligger ved bredden av Loch Fyne, til en dypere forståelse av hva moderne skotsk mat egentlig er. Boken er både en memoar og et manifest som utfordrer konvensjoner rundt matlaging og utforsker hva vi kan lære av vår kulinariske arv. I tillegg til å være en inspirerende fortelling, er verket en feministisk kritikk av matindustrien, hvor Brunton deler sine erfaringer fra de vanskelige tidene i starten av sin nå prisbelønte restaurant. Hun reflekterer over hvordan opplevelsen av 'destinasjonsrestauranter' kan både berike og komplisere vår forståelse av mat og landbruk. Med et blikk fra jorda til kjøkkenet, stiller 'Between Two Waters' spørsmål ved de ulike påvirkningene som former vår matkultur og fremtiden for måten vi spiser på. Boken har mottatt stor anerkjennelse, inkludert en plass på langlisten for Highland Book Prize 2024, og har blitt hyllet som en av Financial Times' bøker for året.