Cappelen Damm

Aubergine og tahini; hverdagsmat fra Tyrkia, Midtøsten og bortenfor

Aubergine og tahini; hverdagsmat fra Tyrkia, Midtøsten og bortenfor

Produktbeskrivelse

I "Aubergine og tahini; hverdagsmat fra Tyrkia, Midtøsten og bortenfor" inviterer Vidar Bergum deg på en smakfull reise gjennom det rike kulinariske landskapet i Tyrkia og Midtøsten. Denne inspirerende kokeboken er en hyllest til hverdagsmaten og presenterer både kjente og overraskende retter fullpakket med gode smaker og opplevelser ved spisebordet. Bergum, som er bosatt i Istanbul, deler sin dyptgående kunnskap om matkulturen og historien bak flere av de tradisjonelle rettene, og gir leserne et innblikk i de mange kjøkkenene som har formet denne gastronomiske arven. Boken inneholder en rekke vegetariske oppskrifter hvor sesongens grønnsaker, linser og kikerter spiller hovedrollen; en refleksjon av Bergums eget kosthold der kjøtt gjerne fungerer som tilbehør. Enten du har hastverk eller tid til overs, vil du finne retter som kan tilberedes raskt eller de som krever litt mer tid, men som uansett beriker måltidet. Vidar skriver også om den sosiale siden ved matlaging, der selskapsmåltider kan fylles med både duftende retter med og uten kjøtt, og hvor tyrkisk kaffe med noe søtt avslutter måltidet på perfekt vis. Med Bahar Kitapci, en anerkjent matstylist og fotograf, på laget, blir oppskriftene ikke bare en fryd for ganen, men også for øyet. Boken lover å gjøre det tyrkiske kjøkkenet tilgjengelig og inspirerende, og oppfordrer deg til å ta steget og lage disse herlige rettene hjemme. "Aubergine og tahini" er mer enn bare en kokebok; det er en invitasjon til å utforske og nyte det mangfoldige og deilige kjøkkenet fra denne delen av verden.

Prishistorikk

Lavest
391 KR
Høyest
430 KR
Gjennomsnitt
415 KR
Median
429 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Cappelen Damm
Navn Aubergine og tahini; hverdagsmat fra Tyrkia, Midtøsten og bortenfor
GTIN/EAN/ISBN 9788202639112
Kategorier Bøker