Diabetesboka gir deg alt du trenger å vite om diabetes, uansett hvilken type du har. Med mål om å forbedre din hverdag, presenterer forfatterne metoder for å normalisere blodsukkeret, noe som kan føre til redusert medisinbehov, spesielt for personer med diabetes type 2. Boken beskriver på en lettfattelig måte hvordan maten påvirker kroppen, hvilke diabetestyper som finnes, samt viktigheten av riktig medisinering og insulinets avgjørende rolle. I tillegg inneholder boken 60 enkle og smakfulle oppskrifter, fra kyllingboller og lakseburgere til tapastallerken og konfektkake, som alle bidrar til å holde blodsukkeret stabilt. Denne boken er ideell for deg som har insulinresistens, nylig har fått diagnosen diabetes, befinner deg i risikosonen, samt for helsepersonell som jobber med diabetespasienter. Fra innholdet: - De ulike diabetestypene: Symptomer, årsak og behandling - Hvordan endre livsstilen trinn for trinn - Frokost, lunsj og middag som holder blodsukkeret jevnt og hormonene i balanse - Nydelige sukkerfrie søtsaker - Tips om hva du kan erstatte poteter, ris og pasta med - GI-oversikter - Informasjon om insulinresistens, måling av blodsukker, medisinering og komplikasjoner.