Familiemat er en uunnværlig hverdagsredder fra Andreas Viestad, med over 365 oppskrifter, ideer og tips for å skape enkel, smakfull og bærekraftig mat til hverdagene. Denne boken gir deg det perfekte utgangspunktet for å lage deilige måltider, enten du er på jakt etter inspirerende frokoster, enkle pastaretter laget med rester, fristende dipper og salater, varmende supper som gir trøst, eller raske desserter som kan reddes selv på en hektisk hverdagskveld. Oppskriftene spenner fra de som tar minimal tid å forberede, til de som nesten lager seg selv mens du er opptatt med andre gjøremål. Hver oppskrift er designet for å maksimere smaken med minimum innsats, og gir deg muligheten til å nyte god familiemat hver eneste dag. Boken inneholder også en nyttig huskeliste for bærekraftig mathandling, som gjør det enklere å ta bevisste valg i matbutikken. Andreas Viestad, som selv er familiefar, er en anerkjent kokebokforfatter og matjournalist med tilknytning til Dagbladets Magasinet. Han er kjent for sine lette og tilgjengelige oppskrifter, og har også imponert seere som programleder for TV-programmet En bit av Norge. Som initiativtaker og faglig leder ved Geitmyra matkultursenter for barn i Oslo, og med artikler om mat publisert i Washington Post, bringer han med seg en solid erfaring og kunnskap inn i hver oppskrift.