I "Mat på tur" av John Hobberstad finner du 50 smakfulle oppskrifter tilberedet på bål eller med primus, perfekt for enhver friluftsentusiast. Boken inneholder enkle steg-for-steg-oppskrifter som spenner over frokoster, middager og desserter, og er designet for å gjøre matlaging på tur stressfritt og enkelt, uten behov for omfattende planlegging. Her finner du oppskrifter som kjapp turkebab, enkel fiskegrateng, smakfull tacosuppe og spicy eventyrgryte, samt deilige desserter som blåbærkake, browniekjeks og kremboller, som garantert vil bli nye favoritter i turmat-segmentet. For de som ønsker å spare både penger og tid, tilbyr boken også hakket av egne metoder for å tørke turmat hjemme, noe som kan bidra til å eliminere kostbare og smakløse poser fra ryggsekken. I tillegg gir Hobberstad gode pakketips for hva man bør ta med seg på både korte og lange turer. Den erfarne eventyreren og sosial medie-innfløytelsen John Hobberstad, kjent som @eventyrgutten, har blant annet gått Norge på langs sammen med sin trofaste hund, Kayla. Han har tidligere utgitt bestselgeren "Mat på bål", og med "Mat på tur" deler han igjen sine mest verdifulle turtriks.