«Solvolds smak» er en inspirerende kokebok av Odd Ivar Solvold, en anerkjent kokk med en merittliste som inkluderer tre Norgesmestre titler, utnevnelse som årets fiskekokk, årets kjøkkensjef og bronsemedalje i den prestisjetunge Bocuse d'Or. Med bakgrunn som fast medlem av det Norske Kokkelandslaget, bringer Solvold sin dyktighet og kunnskap til leserne. Denne boken inviterer deg til å bli gourmet på ditt eget kjøkken med en tilnærming som er både tilgjengelig og smaksrik. Solvold utviser en forfriskende mangel på snobberi og matarroganse, og følger filosofien om at 'less is more'. Hovedfokuset i boken er en kompromissløs respekt for råvarenes kvalitet. Her finner du et bredt spekter av velsmakende oppskrifter til enhver anledning, enten det er for kosekvelder, tapas, smakfulle gryter, imponerende middager, pasta og pølser, eller en søt avslutning på måltidet. Hver oppskrift kommer med anbefalinger for drikke som vil løfte opplevelsen ytterligere.