Soppsankeboka av Jørgen Ravneberg og Jim-André Stene tar deg med på en spennende reise fra naturens rike til kjøkkenets kreative rom. Med økende interesse for soppsanking, gir denne boken en pedagogisk og enkel tilnærming til kunsten å plukke og tilberede velsmakende sopp. Her finner du en grundig beskrivelse av 100 ulike sopp, komplett med smaksnotater, praktiske bruksområder og nyttige tips, alt illustrert med detaljerte fotografier. Jørgen Ravneberg, en erfaren kokk og kjøkkensjef ved Kolonihagen restaurant i Oslo, samt Jim-André Stene, daglig leder og gründer av Trøndelag Sankeri, deler sin ekspertise. De guider deg ikke bare i hvordan og hvor du finner soppene, men også i hvordan du tilbereder dem til perfeksjon. I Soppsankeboka lærer du å identifisere og klassifisere forskjellige sopp, bli kjent med deres vekststeder og finne ut når det er best å plukke dem. Med denne boken i hånden vil du få viktig kunnskap om de ulike soppartenes unike kjennetegn, noe som er essensielt for en trygg og vellykket soppjaktsopplevelse.