Oppdag gleden ved å dyrke dine egne spirer og spiselige planteskudd med denne inspirerende guiden for utålmodige grønne fingre. Med bare frø, vann og et norgesglass kan du på få dager transformere tørre frø til friske, grønne spirer fulle av næringsstoffer. Lina Wallentinson gjør det enkelt å forstå hvordan du kan dyrke langt flere sorter enn de tradisjonelle karsefrøene. Hun deler sine beste tips for hvilke frø som gir den mest intense smaken og som er lettest å dyrke. I tillegg gir hun deg kreative oppskrifter som lar deg bruke din egen avling i deilige retter, som linsesuppe med karri, spirebrød, makiruller med quinoa og wasabimajones, samt lekre kaffe- og kokosboller med ristet bokhvete. Med en bakgrunn som journalist og matskribent, samt dagens rolle som redaktør for magasinet Buffé, bringer Lina Wallentinson en verdifull ekspertise til hobbygartnere som ønsker å berike kostholdet sitt med forskjønnende og smakfulle spirer.