Carbs & Cals World Foods av Salma Mehar, Dr Joan St John, Chris Cheyette, Yello Balolia
Produktbeskrivelse
Boken 'Carbs & Cals World Foods' er en uunnværlig visuell guide som inneholder hele 750 fotografier av matvarer fra afrikanske, arabiske, karibiske og sørafrikanske kjøkken. Denne omfattende ressursen er spesielt designet for å bidra til håndtering av diabetes, bevissthet om karbohydrater, vekttap, porsjonskontroll og sunne kostholdsvaner. Carbs & Cals-serien er anerkjent som en ledende kilde innen diabetes og vekttap, og benytter en revolusjonerende metode som viser hundrevis av bilder av mat for å gjøre telling av karbohydrater og kalorier enklere enn noensinne. Blant bokas fremhevede funksjoner finner vi: 750 fotografier av mat og drikke som ofte konsumeres av afrikanske, arabiske, karibiske og sørafrikanske samfunn; karbohydratinnholdet er tydelig vist med ikoner for blodsukker, som fremhever hver porsjons potensielle innvirkning på blodsukkernivået; informasjon om kalori- og fettinnholdet er også tilgjengelig; det tilbys opptil tre porsjoner for hver matvare; det bildeformaterte oppsettet gjør boken lett tilgjengelig for dem med begrensede engelskkunnskaper; samt en informativ introduksjon som forklarer blodsukker og diabetes, samt anbefalt mengde og type karbohydrater (og andre næringsstoffer), glykemisk indeks og kulturelt relevante aspekter.