Hva skal til for å skape endring? Hvordan kan vi gjenopprette vårt forhold til jorden? Og til hverandre? I "Cultivating Change" tar forfatterne oss med på en reise der de utforsker mangfoldet av liv i naturen mens de arbeider på sin organiske vingård i Frankrike. Det finnes to perfekte, skyggefulle steder der de stopper opp for å snakke om biodiversitet. Eiketreet i denne naturen virker kjent, og berøringen av bladene skaper en følelse som er unik. Sammen med gleden ved å jobbe med naturen kommer også utfordringer som frost, hagl og hetebølger. Boken følger Caro og Sean når de regenererer vingården sin og omskriver sin kjærlighetshistorie i møte med klimaendringene. Dette gripende memoaret tar for seg ekteskap, familieliv, yoga og hvordan man kan tilpasse seg endringer. Med sterke og inspirerende anmeldelser, beskrives den som "en nødvendighet å lese" av Helen Melser, og som "en kulinarisk reise med lag av hemmeligheter i naturen, miljøaktivisme og familieforhold" av Kelly Ryerson. En powerful fortelling som gir leseren mulighet til å reflektere over egne relasjoner til miljøet og fellesskapet.