Ikke alle revolusjoner krever et opprør, og ikke alle renessanser begynner i salonger, gallerier eller lukkede rom. Kokken, tilsynelatende et usannsynlig valg for å starte en revolusjon eller renessanse, har på merkelig vis i løpet av det siste tiåret klart å bli sentrum for begge deler. I dag feires cocktailen på ukelange konferanser og festivaler som tiltrekker seg tusenvis av besøkende. Inspirert av en bredere kulinarisk bevegelse som har vokst i styrke i flere tiår, graver håndverkscocktailbarer (sammen med bartenderne og forfatterne som arbeider der) i dybden av drinkenes rike historie, samtidig som de anvender nyskilte lærdommer til nye drikkeoppskrifter. De tilegner seg teknikker og ferdigheter fra tidløse håndbøker. Men til tross for at dagens håndverkscocktailbarer, enten de er drevet av entusiasme eller teknologi, er fascinerende, finnes det også et behov for cocktailer som gir komfort—spennende drikker som ikke bare smaker deilig, men som også kan lages av amatører. Fra Paul.