Charcuterie Boards av Miranda Ballard, Louise Pickford
Produktbeskrivelse
Lær hvordan du kan lage en delikat charcuterie-tallerken tilpasset enhver anledning og smak, samt bruke charcuterie i enkle oppskrifter. Ønsker du å utnytte det brede utvalget av charcuterie-produkter som er tilgjengelige i dag? Her finner du perfekte serveringsforslag, fra spekemat og røkt pølse til salami, pâté og rillettes. Bli med på en kulinarisk reise rundt i verden, og oppdag kjente charcuterie-alternativer fra de populære landene Italia, Spania og Frankrike. Boken dykker dypere inn i regionale nyanser for virkelig å forstå opprinnelsen og appellen til disse delikatessene. "Charcuterie Boards" inviterer deg også til å utforske noen skjulte skatter fra Tyskland, Storbritannia, Polen og enda lenger, for å oppdage smaker fra hele verden. Lær å matche og sette sammen visuelt imponerende og smakfulle charcuterie-tallerkener. Velg blant et utvalg tematiske brett for å skape en variasjon av bordshowstopper som vil imponere gjestene dine; eller når du bare spiser alene eller for to, for virkelig å bli kjent med charcuterie og alle dens nyanser.