Det finnes ikke noe bedre enn virkelig god ost. I dag kan du kjøpe fantastiske meieriprodukter lokalt, laget med ingredienser av høy kvalitet og med en unik smak. Neste steg er å prøve å lage yoghurt, labneh, mozzarella og til og med deilige, modne oster selv. River Cottage-filosofien handler om å kjenne hele historien bak det du setter på bordet; og som Steven Lamb forklarer i denne grundige, tilgjengelige guiden, er nøkkelingrediensen melk. Han viser deg nøyaktig hva du skal gjøre for å transformere melk fra væske til en rekke meieriprodukter, fra klaret krem til vasket skorpeost. Boken inneholder også mange deilige oppskrifter som utnytter ost og andre meierivarer til det fulle – som du kan forvente, involverer de sådan nytelsene som å dyppe karbohydrater i en gryte med smeltende ost; ta en bit av en delikat ostekjeks; eller piske opp den beste ostekaken noensinne. Med en introduksjon av Hugh Fearnley-Whittingstall og mange nyttige fotografier, er denne boken en uunnværlig guide.