CHELSEA GREEN PUBLISHING CO

From the Wood-Fired Oven

From the Wood-Fired Oven

Produktbeskrivelse

I løpet av de siste tjue årene har interessen for vedfyrte ovner økt dramatisk både i USA og internasjonalt. Mange bøker tar imidlertid kun for seg hvordan man kan bake brød eller pizza i en ovn. "From the Wood-Fired Oven" går lenger enn dette ved å presentere en rekke teknikker for både hjemmebakere og håndverksbakere. Fra baking av brød og pizzadeig til oppskrifter som sikrer at man får mest mulig ut av hver ovnfire, fra den første live-fire stekingen til tørking av ved til neste fire. Boken tilbyr et friskt perspektiv på tradisjonelle metoder som både profesjonelle bakere og amatørbakere kan nyte. Richard Miscovich, en ledende baker og instruktør, ønsker å oppmuntre folk til å bruke ovnene sine til å maksimere varmeutnyttelsen. Leserne vil finne metoder og teknikker for matlaging og baking i en vedfyrt ovn, organisert etter den passende temperaturvinduet. Hva bør man lage først – pizza eller bakverk? Ristet grønnsaker eller en stekt svinekjøttlår? Klarnet smør eller beef jerky? Denne boken er en uvurderlig ressurs for alle som ønsker å utforske mulighetene med vedfyrte ovner.

Prishistorikk

Lavest
529 KR
Høyest
690 KR
Gjennomsnitt
603 KR
Median
571 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke CHELSEA GREEN PUBLISHING CO
Navn From the Wood-Fired Oven
GTIN/EAN/ISBN 9781603583282
Kategorier Bøker