Hvordan kan vi lære av tidligere feil innen matproduksjon og bane vei for en bærekraftig, næringsrik og lokal produksjon av kjøtt? Covid-19-pandemien avdekket sårbarhetene i vårt globaliserte matsystem og viste det presserende behovet for lokale og regionale kilder til sunt kjøtt. Vi må erstatte industriell fôringspraksis, som er ansvarlig for betydelige klimagassutslipp, nitrogenforurensning og dyrevelferdsproblemer. 'Grass-Fed Beef for a Post-Pandemic World' skisserer en håpefull vei ut av vårt ødelagte matsystem gjennom regionale nettverk med regenerativt produsert kjøtt. I 2017 startet Ridge Shinn og Lynne Pledger selskapet Big Picture Beef, som samarbeider med bønder i det nordøstlige USA for å levere høyverdig, 100 % grasforet storfekjøtt. Deres modell har økt tilgangen for deltakende bønder til grossistmarkeder, og deres helhetlige beiteforvaltningsmetoder gir flere fordeler for helsen og velvære til forbrukere, miljøet og husdyrene.