I "Make Mead Like a Viking" får du en omfattende, praktisk og underholdende guide til hvordan du kan bruke de beste ingrediensene og minimal utstyr for å lage smakfulle brygg. Boken dekker alt fra ville honningviner (meads) til bragots, t'ej, grog, honningøl og mer. Jereme Zimmerman, en hjemmelsdyrker og fermenteringsentusiast, henter inspirasjon fra de antikke norrøne bryggemennene og viser hvordan hjemmebrygging av med kan være både enkelt og morsomt. Gjennom historien har gamle samfunn brygget velsmakende og helsebringende drikker som mead, ale og vin i årtusener, enkelt ved hjelp av intuisjon, historier og kunnskap som er blitt overlevert fra generasjon til generasjon – uten behov for fancy og kostbart utstyr eller kjemi-utdannelse. Boken gir deg også detaljerte teknikker for å brygge en rekke varianter, inkludert søte, halvsøte og tørre med, melomels (fruktmead), og metheglins (kryddermed). Oppdag gleden ved å lage dine egne alkoholiske drikker hjemme og bli en del av en eldgammel tradisjon.