I 2018 ble boken 'Mastering Stocks and Broths' av Rachael Mamane nominert til James Beard Foundation Book Award i kategorien 'Single Subject' og ble kåret til en av de ti beste kokebokene i 2017 av Booklist. Bouillon og kraft er grunnpilarene i god matlaging, men informasjon om deres bruk har ofte vært begrenset til innledninger eller vedlegg i kokebøker. Tidligere har det manglet en omfattende kulinarisk guide til kraftsupper, med unntak av enkelte utdrag her og der. Dette er forbløffende, da både ambisiøse hjemme-kokker og profesjonelle kokker vet at bruken av kraft og bouillon – både som selvstendige retter og som basis i oppskrifter – kan heve en rimelig smakfull rett til et kunstverk. 'Mastering Stocks and Broths' er den omfattende guiden til kulinariske kraftsupper og bouillon som både lidenskapelige hjemme-kokker og innovative kokker har ventet på. Rachael Mamane, en selvlært kokk og eier av det lille kraftselskapet Brooklyn Bouillon, minner om store kokkeforfattere som M. F. K. Fisher, Patience Gray og Julia Child. Hun tar oss med på en kulinarisk reise som utforsker vitenskapen bak de grunnleggende kraftene.