I 'Perennial Vegetables' oppdager den eventyrlystne gartneren et fantastisk utvalg av grønnsaker som ikke nødvendigvis er ettårige. Boken gir nyttig informasjon, praktiske tips og solid rådgivning om mindre kjente spiselige planter som kan gjøre hagen til en vedvarende, lavvedlikeholdt matressurs. Forestill deg å kunne dyrke grønnsaker som krever omtrent like mye omsorg som blomstene i dine flerårige plantesenger, uten behov for å bearbeide jorden hvert år eller omplante. Disse robuste plantene trives og produserer rikelige og næringsrike avlinger gjennom hele sesongen. Det kan virke for godt til å være sant, men i 'Perennial Vegetables' introduserer forfatteren og planteekspert Eric Toensmeier gartnere for en verden av lite kjente og helt undervurderte planter. Her finner man variasjoner som strekker seg utover de kjente (som asparges, rabarbra og artisjokk) og inkluderer 'mindre' avlinger som bakkenkirsebær og ramps, begge av dem har gjort seg bemerket på eksklusive restauranter. I tillegg presenteres også den ettertraktede wolfberry, kjent for sine antioksidantegenskaper.