Sandor Katz’s Fermentation Journeys er en uunnværlig kokebok for alle matentusiaster og de som ønsker å dykke dypere inn i fermenteringens verden. Utgitt etter en nesten tiårs pause siden hans forrige bok, The Art of Fermentation, er dette verket satt til å bli en moderne klassiker. I over tjue år har Katz reist jorden rundt, der han har lært, undervist og delt sin omfattende kunnskap om fermentering, samtidig som han har oppdaget en rekke fascinerende teknikker for å lage fermenterte matvarer. I denne boken presenterer han ikke bare oppskrifter og prosesser, men også kulturelle tradisjoner og gripende historier fra ulike deler av verden som har inspirert hans livsverk. Med sitt rykte som 'den høye presten av fermentering' og 'fermenteringens gudfar', tilbyr Katz unik innsikt og veiledning som har forandret liv over hele kloden. Boken er ansett som en av årets beste kokebøker av BBC Food Programme, noe som ytterligere bekrefter dens betydning og relevans i dagens matkultur.