CHELSEA GREEN PUBLISHING CO

The Art and Science of Grazing

The Art and Science of Grazing

Produktbeskrivelse

Beitedrift kan virke enkelt: sett dyrene ut i enga og la dem spise så mye de vil. Men, som Sarah Flack forklarer i "The Art and Science of Grazing", er forholdet mellom beiter og husdyr utrolig komplisert. Dersom en bonde ikke følger nøye med på hvordan dyrene beiter, kan et dårlig forvaltet beitesystem være skadelig for både dyrenes helse, engens planter og jordsmonnet. På den annen side, godt forvaltede beiter kan føre til sunnere dyr, et variert og robust beiteøkosystem, samt en rekke andre fordeler. Flack dykker dypt ned i det som kan virke som den enkle tanken om at "la kuene spise gress", og avdekker at beiteforvaltning er en sofistikert vitenskap som krever kunnskap om plante- og dyrefysiologi, dyreadferd og økologi. Hun viser også leserne at anvendelsen av vitenskapen rundt beiteforvaltning på en gård er en kunstform som krever at beitebønder er oppmerksomme observatører, fremragende planleggere og dokumenterere, samt dyktige tolker av sine egne observasjoner.

Prishistorikk

Lavest
399 KR
Høyest
525 KR
Gjennomsnitt
458 KR
Median
434 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke CHELSEA GREEN PUBLISHING CO
Navn The Art and Science of Grazing
GTIN/EAN/ISBN 9781603586115
Kategorier Bøker