Boken 'The Art of Natural Cheesemaking' presenterer mer enn 35 enkle oppskrifter hentet fra Black Sheep School of Cheesemaking. Mange bøker om hjemmelaging av ost kan være vanskelige å følge, og de krever ofte kompliserte metoder, ferdiglagde frysetørkede kulturer, kjemiske tilsetningsstoffer og kostbart utstyr. Mens brødsmaking har sitt surdeigsbrød, og ølbrygging sin lambic-ølsort, er dagens tradisjonelle osteproduksjon i stor grad unødvendig komplisert og kunstig. I denne boken praktiserer og forkynner David Asher en tradisjonell, men stadig mer motkulturell tilnærming til osteproduksjon – en metode som er naturlig og intuitiv, basert på økologiske prinsipper og biologisk vitenskap. Boken oppfordrer både hobbyister og småskala kommersielle osteprodusenter til å tenke annerledes ved å vise dem: * Hvordan skaffe gode råvarer, inkludert rå melk; * Hvordan oppbevare egne bakteriekulturer og soppkulturer for modning; * Hvordan lage eget løpe – og hvordan lage god ost uten det; * Hvordan...