CHELSEA GREEN PUBLISHING CO

The Art of Natural Cheesemaking

The Art of Natural Cheesemaking

Produktbeskrivelse

Boken 'The Art of Natural Cheesemaking' presenterer mer enn 35 enkle oppskrifter hentet fra Black Sheep School of Cheesemaking. Mange bøker om hjemmelaging av ost kan være vanskelige å følge, og de krever ofte kompliserte metoder, ferdiglagde frysetørkede kulturer, kjemiske tilsetningsstoffer og kostbart utstyr. Mens brødsmaking har sitt surdeigsbrød, og ølbrygging sin lambic-ølsort, er dagens tradisjonelle osteproduksjon i stor grad unødvendig komplisert og kunstig. I denne boken praktiserer og forkynner David Asher en tradisjonell, men stadig mer motkulturell tilnærming til osteproduksjon – en metode som er naturlig og intuitiv, basert på økologiske prinsipper og biologisk vitenskap. Boken oppfordrer både hobbyister og småskala kommersielle osteprodusenter til å tenke annerledes ved å vise dem: * Hvordan skaffe gode råvarer, inkludert rå melk; * Hvordan oppbevare egne bakteriekulturer og soppkulturer for modning; * Hvordan lage eget løpe – og hvordan lage god ost uten det; * Hvordan...

Prishistorikk

Lavest
391 KR
Høyest
484 KR
Gjennomsnitt
427 KR
Median
399 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke CHELSEA GREEN PUBLISHING CO
Navn The Art of Natural Cheesemaking
GTIN/EAN/ISBN 9781603585781
Kategorier Bøker