Det er magi i luften! I "The Forager Chef's Book of Flora" tar Alan Bergo oss med på en reise gjennom de spiselige plantene som vokser rundt oss, mange av dem vi vanligvis anser som ugress. Med et friskt blikk på vanlige grønnsaker og deres skjulte muligheter, åpner denne boken døren til en verden av uimotståelige smaker. Bergo, som er en erfaren kokk og forfatter, gir både profesjonelle kokker og hjemmeentusiaster en omfattende veiledning i å oppdage, tilberede og nyte naturens egne skatter. Boken inneholder hele 180 oppskrifter og mer enn 230 av forfatterens egne vakre fotografier, som strekker seg fra rot til blomst. Her finner du alt fra Brenneslesuppe til Granbar Panna Cotta og Heirloom Tomat og Rucola Panzanella. Med en kombinasjon av lettfattelige instruksjoner og inspirerende idéer, inviterer Bergo leserne til å oppleve gleden ved å bruke ville urter og spiselige planter i matlagingen. Ta steget ut i naturen og oppdag den kulinariske rikdommen som befinner seg rett utenfor døren din!