Denne vakre boken vil få deg til å drømme og gi deg vann i munnen. I "The New Wildcrafted Cuisine" tar Pascal Baudar oss med på en reise inn i en spennende kulinarisk verden der ville ingredienser får en ny plass på tallerkenen. Gjennom sine innovative oppskrifter og dypgående forståelse av planter og landskap, redefinerer Baudar vår forståelse av terroir. Som en prisbelønt forfatter og kulinarisk alkemist, og en profesjonell sanker av ville matvarer, tilbyr han en unik tilnærming til matlaging. Denne flott illustrerte boken presenterer en rekke kreative, sesongbaserte oppskrifter og gir detaljerte instruksjoner for å lage en variert samling av konserverte matvarer, inkludert sylta eikenøtter, hvit salvie-lime cider, vill kimchi krydder, vill sennep, ripskapers, infunderte salter med ville urter, furunålevinäger, og mye mer. "The New Wildcrafted Cuisine" er en inspirerende kilde for både amatørkokker og profesjonelle, som ønsker å utforske de uventede smakene fra naturen.