Det har aldri vært et bedre tidspunkt for å produsere og selge fantastisk ost. Over hele verden øker forbruket av høy kvalitet, håndlaget ost som aldri før. Antallet kunstneriske ostemakere har doblet seg de senere årene, og mange av de nye aktørene i bransjen er 'gårdsbaserte' produsenter – de som kun bruker melk fra sine egne dyr. I dag, mer enn noen gang tidligere, trenger de som ønsker å bli gård-ostemakere tilgang til kunnskapen fra etablerte ostefolk som kan hjelpe dem med å realisere sine drømmer. Få karrierevalg medfører så store utfordringer når det kommer til arbeidsmengde, følelser og økonomiske forhold. I boken 'The Small-Scale Cheese Business' (opprinnelig utgitt i 2010 som 'The Farmstead Creamery Advisor'), veileder den anerkjente ostemakeren, instruktøren og foredragsholderen Gianaclis Caldwell kommende produsenter gjennom de mange, og ofte forvirrende, stegene og beslutningene de vil møte når de vurderer en karriere innen denne voksende husfluksindustrien. Denne boken fyller hullet som eksisterer mellom enga og osten.