Boken "The Small-Scale Dairy" gir en omfattende innføring i hvordan man kan produsere sunn og næringsrik melk fra egen gård. Enten du ønsker å bruke melken selv, selge den direkte til kunder, eller levere til en lokal osteprodusent, er høyverdig råmelk et delikat og ettertraktet produkt. For å oppnå bærekraftig og vellykket produksjon må produsenten ta hensyn til mange detaljer, som dyrevelferd, mikrobiologi og hygieniske prinsipper. For de med kommersielle ambisjoner er det også viktig å ha kunnskap om forretningsplaner, markedsføring og relevante forskrifter. "The Small-Scale Dairy" er relevant for alle som holder storfe, geiter eller sauer, og presenterer en helhetlig tilnærming som utforsker sammenhengen mellom nøye og samvittighetsfull forvaltning og produksjon av sikker, sunn og smakfull melk. Boken gir en historisk oversikt som gir leserne et balansert perspektiv på det nåværende regelverket som råmelk-entusiaster møter. Den inkluderer også forslag til hvordan man kan designe en velfungerende liten melkegård, samt valg av riktige raser.