«Wild Fermentation» er en banebrytende guide for alle som ønsker å dykke inn i den fascinerende verden av fermentering. Denne boken gir detaljerte instruksjoner for å lage alt fra surkål, øl og yoghurt, til et mangfold av andre fermenterte produkter som kimchi, miso, pickles, gundruk, kombucha, kvass, surdeig, paneer og amazake. Sandor Ellix Katz, en anerkjent forfatter med en James Beard Award bak seg og tidligere New York Times bestselger, tar oss med på en reise der han deler sin opplevelse og kunnskap fra reiser over hele verden. Med en ny vinkling, fornyet entusiasme og en dypere forståelse av fermenteringsprosessen, inspirerer Katz leserne til å forvandle kjøkkenet sitt til et kreativt matlaboratorium. Hans engasjerende og entusiastiske tilnærming har gjort at mange har latt seg inspirere til selv å starte med fermentering hjemme. Boken har fått anerkjennelse fra både New York Times og The New Yorker og har blitt en essensiell ressurs for en generasjon av ivrige mataktivister. Oppdag hemmelighetene bak naturlig konservering og skap egne deilige, sunne produkter basert på mikroorganismer med denne omfattende og lett tilgjengelige boken.