Produktbeskrivelse
Cherry Bombe er den første kokeboken fra teamet bak det populære indie-magasinet Cherry Bombe, som fokuserer på kvinner og mat, samt den anerkjente Radio Cherry Bombe-podkasten. I denne boken finner leserne over 100 oppskrifter fra noen av de mest kreative og inspirerende kvinnene innen matlaging i dagens gastronomiske verden. Blant bidragsyterne finner vi prominente kokker, bakere og matstylistene, inkludert Mashama Bailey, som leder The Grey, Jeni Britton Bauer, grunnlegger av Jeni's Splendid Ice Creams, og Melissa Clark, skribent for New York Times og kokebokforfatter. I tillegg bidrar Amanda Cohen, eier av Dirt Candy, Angela Dimayuga, kjøkkensjef ved Mission Chinese Food, samt Melissa og Emily Elsen, grunnleggerne av Four & Twenty Blackbirds. Vi møter også supermodeller som Karlie Kloss, som kombinerer mote med kakeproduksjon, og Padma Lakshmi, kjent fra Top Chef. Andre bemerkelsesverdige bidragsytere inkluderer Chrissy Teigen, bestselgende kokebokforfatter, Christina Tosi fra Milk Bar, og Joy Wilson fra Joy the Baker. Boken samler de mest meningsfulle oppskriftene fra disse talentfulle kvinnene, noe som resulterer i en vakkert stylisert og fotografert samling som loves å bli en uunnværlig ressurs i kjøkkenet. Cherry Bombe oppfordrer til inspirasjon, fellesskap og kreativitet i matlaging, og denne boken vil uten tvil bli en favoritt blant både nybegynnere og erfarne kokker.