Kinesisk mat er den mest populære takeout-maten i Storbritannia, og den nytes over hele verden. Spesielt de nostalgiske og trøstende rettene som er tilpasset vestlige ganer, gjør folk sultne. Med "Chinese Takeaway Cookbook" av Kwoklyn Wan kan du nå gjenskape dine favoritter fra kinesiske restauranter hjemme i ditt eget kjøkken. Kwoklyn Wan er en tredje generasjon kinesisk kokk og BBC (British-Born Chinese). Han er også broren til TV-kjendis Gok Wan, og begge brødrene vokste opp i familien sin sine kantonesiske restaurant i Leicester på 1970-tallet. Gjennom årene har Kwoklyn perfeksjonert oppskrifter for kinesiske retter som smaker akkurat som dem du får fra din lokale takeaway. I boken finner du 70 klassiske retter, alt fra søt og sur kylling til char siu, reketoast til chop suey, eggeris til sprø sjøgress – og de fleste av dem kan være på bordet på 20 minutter eller mindre. Lag en festmåltid hjemme med Kwoklyns fantastiske tolkning av takeaway-mat.