I boken "Banchan" hyller kokeboken de delte tilbehør som følger med et koreansk måltid, hvor banchan ofte fyller hovedrollen på bordet. Dette banebrytende verket er en feiring av banchans mangfold, fra tradisjonelle favoritter til moderne koreansk-amerikanske variasjoner, og inneholder 60 fristende oppskrifter fra kokk Caroline Choes kjøkken. Boken løfter frem denne ofte oversette delen av koreansk matlaging, og gir matlagere overalt muligheten til å oppleve de deilige smårettene. Oppskriftene spenner fra namul (ferske grønnsakstilberedninger) til buchimgae (pannekaker), og beviser at stor smak kan finnes i små biter. Blant høydepunktene finner vi: Den røykfylte Gochujang Kyllingsalaten som gjør seg utmerket til en herlig lunsj i uken. Perfekte Hobakjeon (squashpannekaker) som er sprø på utsiden og møre på innsiden, og som virkelig er gjort av drømmer. Pa Muchim (revet vårløkssalat) er et must både til et koreansk BBQ-måltid og som et uventet pizzatilbehør. Og selvsagt, en favoritt: Kimchi! Bruk oppskrifter som nå kan bringe koreansk matkultur inn i hva som helst, både hos nybegynnere og erfarne kokker.