Gjelina er en av de mest omtalte restaurantene i Los Angeles, berømmet av kritikere fra London til New York og San Francisco. Den er elsket av kjendiser, lokale innbyggere og besøkende for sin enkle, men fengslende stil og sitt varierte Cal-Med-inspirerte meny, skapt av den talentfulle kokken Travis Lett. Denne bemerkelsesverdige kokeboken inneholder 125 oppskrifter på rustikke og utsøkte retter, som salater, toast, pizza, grønnsaks- og kornretter, pasta, fisk og kjøtt, samt fristende desserter. Disse rettene har fått mange til å lengte etter å få plass ved bordet siden restauranten dukket opp på scenen. Med over 150 fargerike fotografier fra den anerkjente fotografen Michael Graydon og stylist Nikole Herriott, sammen med en taktil, kunstnerisk utforming, fanger boken stemningen fra Venice Beach og den estetiske stilen til Gjelina (hvor 'G' er stum). Den viser frem det vakkert anrettede matlaget av Letts ingrediensbaserte og grønnsaksfokuserte matlagingsstil. Dette er kokeboken for den måten vi ønsker å lage og nyte mat på nå.