Grist er den ultimate kokeboken for korn og belgfrukter, som vil gjøre disse sunne ingrediensene til stjerner på ditt middagsbord. Boken, som er shortlisted for 2022 Art of Eating Prize, inneholder over 300 oppskrifter og variasjoner, sammen med omfattende referanseinformasjon som hjelper deg med å oppdage nye og interessante kornsorter. Med mer enn 125 oppskrifter som dekker 29 forskjellige typer korn, belgfrukter og frø, lærer Grist deg hvordan du kan kombinere disse med grønnsaker og magre proteiner for å skape varierte, sunne og tilfredsstillende måltider – mange av dem glutenfrie. Enten du er en nybegynner eller en erfaren hjemmekokk, vil denne guiden inspirere deg til å bygge opp et repertoar av smakfulle oppskrifter. Boken tiltrekker seg lesere med sin informative kvalitet, vakre design (med mer enn 100 bilder og 30 illustrasjoner) og substans (125 oppskrifter + 300 variasjoner = 448 sider), samt utmerket tekstforfatterskap.