Tartine er en kokebok som har vunnet 2020 IACP-prisen for Beste Kokebok, samt fått æren av å være blant de beste kokebøkene ifølge The New York Times høsten 2019. Denne bokutgivelsen, som er strålende revidert og vakker nyfotografert, er en fullstendig oppdatert utgave av en klassiker som har vært en favoritt blant både hjemmebakere og profesjonelle bakere. Med over 50 nye oppskrifter fanger boka oppfinnsomheten og, fremfor alt, smaken som Tartine er kjent for – deriblant den mest etterspurte oppskriften, Morning Bun. I tillegg er favoritter fra den originale utgaven inkludert, men nå i en moderne utgave som passer til dagens smak og behov. Dette inkluderer variasjoner med fullkorn og/eller glutenfrie alternativer, samt spennende nye ingredienser og globale teknikker. Mer enn 150 spektakulære fotografier fra det anerkjente teamet Gentl + Hyers gjør denne samlingen til et ekte samleobjekt og et must-have for bakere på alle ferdighetsnivåer.