Gjenopplev de glemte kunstartene innen fermentering, konservering og hjemmeproduksjon av ingredienser. "The New Homemade Kitchen" tar deg med på en inspirerende reise med hele 250 oppskrifter, idéer og metoder for å fylle kjøkkenet ditt med hjemmelagde produkter. Boken tilbyr en detaljert veiledning i hvordan du kan lage dine egne matvarer og basisvarer, sammen med oppskrifter som setter fokus på ingrediensene du har laget selv. Lær hvordan du kan lage din egen feta og bruke den i en gresk filodeigpai, eller oppdag hvordan du kan tørke overflødige grønnsaker for å lage hjemmelagde suppeblandinger på et blunk. Hver del av boken inneholder instruksjoner for å lage flaskede basisvarer som malt sennep, surdeigsdeig og misopasta. I tillegg tilbys det oppskrifter som utnytter de spesifikke ingrediensene du har laget. Boken er også fylt med nyttige funksjoner som smaksvariasjonstabeller, omfattende veiledninger, råd fra fagfolk og instruksjonsdrawing. Med tilleggsfunksjoner som matlagingsdiagrammer og historiske perspektiver, gir "The New Homemade Kitchen" deg verktøyene du trenger for å transformere ditt kjøkken til en grønnsakskunstnerens drøm.