«Vibrant Hong Kong Table» er en visuell og praktfull hyllest til Hong Kong, som nytolker 88 klassiske og ikoniske retter som fargerike og vakre plantebaserte måltider. Christine Wongs barndom i Hong Kong var nært knyttet til mat, der hennes bestemor alltid ønsket henne velkommen med det vanlige kinesiske spørsmålet: «Har du spist (ris) ennå?» Mat var kjærlighetens språk, og spesielle anledninger ble alltid feiret med familiemiddager, fra overdådige ni-retters banketter på restaurant til enkle hjemmelagde måltider. Etter å ha forlatt Hong Kong og omfavnet en vegansk livsstil av helse- og bærekraftårsaker, lengtet Christine etter å gjenskape smaken og teksturen av familiens mat hjemme uten animalske produkter. «Vibrant Hong Kong Table» er en feiring av mange av Hong Kongs mest ikoniske retter, men med en vegansk vri. Boken er organisert rundt en dag med spising i byen og hyller dens kulinariske arv. Her finner du friske og fargerike oppskrifter basert på grønnsaker, inkludert frokost og dim sum som Sampan Congee og Lotus Leaf Rice.