I "Cinnamon Kitchen" av den anerkjente kokken Vivek Singh finner du mer enn 150 uimotståelige oppskrifter, inkludert signaturcocktailer. Denne kokeboken er en forlengelse av den berømte restauranten The Cinnamon Club i Westminster, hvor Singh først ble kjent og bidro til å lede en ny og spennende retning for indisk matlagning. Som Executive Chef på Cinnamon Kitchen har Vivek utnyttet sitt talent til å skape nyskapende indiske retter med friske, moderne vrier. Denne kokeboken samler det beste fra hans kulinariske repertoar. Fra forretter som Tandoori-krydrede østers og Hakkekylling med tørkede chilier, til desserter som Krydret Banan Tarte Tatin, kombinerer Singh ingredienser og teknikker fra hele verden med tradisjoner og smaker fra indisk kjøkken for å gi leserne en unik matopplevelse. Boken inneholder også fascinerende historier om krydderhandelen og gir innsikt i Singhs magiske metoder for krydring, inkludert en mesterklasse i essensielle teknikker.