Clarkson Potter Publishers

Coming to My Senses: The Making of a Counterculture Cook

Coming to My Senses: The Making of a Counterculture Cook

Produktbeskrivelse

I bestselger og kritikerroste memoarer utforsker kulturikonet og kulinariske pioneren Alice Waters den uforutsigbare veien og de turbulente tidene som ledet til åpningen av hva som utvilsomt er Amerikas mest innflytelsesrike restaurant. Da Alice Waters åpnet dørene til sin 'lille franske restaurant' i Berkeley, California, i 1971, som bare 27-åring, var det ingen som kunne forestille seg hvilken uutslettelig innvirkning den ville ha på det kulinariske landskapet – det var hun selv minst av alt klar over. Drevet av en kombinasjon av naivitet og en ustoppelig jakt på skjønnhet og ekte smaker, forvandlet hun sitt hjerteprosjekt til en ikonisk institusjon som har redefinert amerikansk mat for generasjoner av kokker og matentusiaster. I 'Coming to My Senses' følger Alice hendelsene som førte henne til 1517 Shattuck Avenue, og de turbulente tidene som ga henne mot til å finne sin egen stemme som kokk, selv i en matkultur som prioriterte bekvemmelighet og ensartethet. Fra en undertrykkende oppvekst i forstedene til det pulserende Berkeley i 1964, tar hennes fortelling leseren med på en reise av selvoppdagelse og kulinarisk innovasjon.

Prishistorikk

Lavest
197 KR
Høyest
208 KR
Gjennomsnitt
202 KR
Median
202 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Clarkson Potter Publishers
Navn Coming to My Senses: The Making of a Counterculture Cook
GTIN/EAN/ISBN 9780307718297
Kategorier Bøker