NY TIMES BESTSELLER - Fra kokken bak Momofuku og stjernen i Netflix' Ugly Delicious, kommer en nærgående fortelling om hvordan en kokk formes, historien om den moderne restaurantverdenen han bidro til å skape, og hvordan han innså at suksess kan være mye vanskeligere å forstå enn fiasko. EN AV ÅRETS BESTE BØKER: NPR, Fortune, Parade, The New York Public Library, Garden & Gun. I 2004 åpnet Momofuku Noodle Bar i et lite, nøkternt lokale i Manhattans East Village. Den unge kokk-eieren, David Chang, jobbet i kjøkkenet, og serverte ramen og svinekjøtt-boller til en blanding av restaurantkokker og forvirrede gjester som trodde ramen bare var ferdigpakket nudler i polystyrenkopper. Det ville ha vært umulig å vite dette på det tidspunktet - og Chang ville definitivt ha tippet mot seg selv - men han, som hadde feilet i nesten alle foretakene i livet, var i ferd med å bli en av de mest innflytelsesrike kokkene i sin generasjon, drevet av spørsmålet, 'Hva om det underground kunne bli mainstream?'