Kung Food: Chinese American Recipes from a Third-Culture Kitchen: A Cookbook
Produktbeskrivelse
Nasjonal bestselger - 'Kung Food' er en spennende og uventet samling av 100 oppskrifter som tar en ny tilnærming til kinesisk-amerikansk mat. Jon Kung, som vokste opp som et 'third-culture' barn i Los Angeles, Hong Kong og Toronto, har nå bosatt seg i Detroit. Etter å ha forlot sin karriere som jusstudent for å bli kokk, oppdaget han kraften i matlaging som en måte å omfavne sin kulturelle identitet. Da pandemien førte til stenging av hans svært populære popup-restaurant, snudde Jon seg mot sosiale medier, både som en kreativ utløp og en plattform for undervisning og inspirasjon. I løpet av denne prosessen innså han at maten ikke bare var et uttrykk for hans komplekse identiteter, men også en bekreftelse av dem. Fra dumplings til dekadent curry-mac og ost inspirerer Jon millioner med sine innovative oppskrifter og innhold. 'Kung Food' inviterer leserne til å utforske smakfull kinesisk-amerikansk mat gjennom Jons unike perspektiv og lidenskap for matlaging.