Clarkson Potter Publishers

Kung Food: Chinese American Recipes from a Third-Culture Kitchen: A Cookbook

Kung Food: Chinese American Recipes from a Third-Culture Kitchen: A Cookbook

Produktbeskrivelse

Nasjonal bestselger - 'Kung Food' er en spennende og uventet samling av 100 oppskrifter som tar en ny tilnærming til kinesisk-amerikansk mat. Jon Kung, som vokste opp som et 'third-culture' barn i Los Angeles, Hong Kong og Toronto, har nå bosatt seg i Detroit. Etter å ha forlot sin karriere som jusstudent for å bli kokk, oppdaget han kraften i matlaging som en måte å omfavne sin kulturelle identitet. Da pandemien førte til stenging av hans svært populære popup-restaurant, snudde Jon seg mot sosiale medier, både som en kreativ utløp og en plattform for undervisning og inspirasjon. I løpet av denne prosessen innså han at maten ikke bare var et uttrykk for hans komplekse identiteter, men også en bekreftelse av dem. Fra dumplings til dekadent curry-mac og ost inspirerer Jon millioner med sine innovative oppskrifter og innhold. 'Kung Food' inviterer leserne til å utforske smakfull kinesisk-amerikansk mat gjennom Jons unike perspektiv og lidenskap for matlaging.

Prishistorikk

Lavest
414 KR
Høyest
436 KR
Gjennomsnitt
421 KR
Median
417 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Clarkson Potter Publishers
Navn Kung Food: Chinese American Recipes from a Third-Culture Kitchen: A Cookbook
GTIN/EAN/ISBN 9780593578179
Kategorier Bøker