Clarkson Potter Publishers

Momofuku: A Cookbook

Momofuku: A Cookbook

Produktbeskrivelse

Med over 200 000 solgte eksemplarer har denne New York Times-bestselleren blitt en ikonisk kokebok som deler historien og oppskriftene bak kokken og kjøkkenet som har forandret den moderne kulinariske landskap. Momofuku er et fenomen uten sidestykke; et ord som en gang var ukjent, men som nå er synonymt med de prisbelønte restaurantene med samme navn i New York City, inkludert Momofuku Noodle Bar, Ssäm Bar, Ko, Má Pêche, Fuku, Nishi, og Milk Bar, samt i Toronto og Sydney. Kokken David Chang har på en enestående måte revolusjonert matlagingen i Amerika og utover, gjennom sin bruk av kraftige asiatiske smaker, førsteklasses ingredienser, hans mesterlige tilnærming til den enkle ramen-nudelen, og en grunnholdning av dedikasjon til svinekjøtt. Chang deler åpent sin historie om en tilfeldig heving til superstjernes status, som, til tross for en rekke motganger, skjedde på rekordtid. Rettene nevnt i denne boken er svært ettertraktede av alle som har spist – eller drømt om å spise – på noen av Momofuku-restaurantene (ja, svineboller finnes her). Dette er en uunnværlig bok for alle som virkelig setter pris på god mat.

Prishistorikk

Lavest
367 KR
Høyest
387 KR
Gjennomsnitt
377 KR
Median
375 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Clarkson Potter Publishers
Navn Momofuku: A Cookbook
GTIN/EAN/ISBN 9780307451958
Kategorier Bøker