Med over 200 000 solgte eksemplarer har denne New York Times-bestselleren blitt en ikonisk kokebok som deler historien og oppskriftene bak kokken og kjøkkenet som har forandret den moderne kulinariske landskap. Momofuku er et fenomen uten sidestykke; et ord som en gang var ukjent, men som nå er synonymt med de prisbelønte restaurantene med samme navn i New York City, inkludert Momofuku Noodle Bar, Ssäm Bar, Ko, Má Pêche, Fuku, Nishi, og Milk Bar, samt i Toronto og Sydney. Kokken David Chang har på en enestående måte revolusjonert matlagingen i Amerika og utover, gjennom sin bruk av kraftige asiatiske smaker, førsteklasses ingredienser, hans mesterlige tilnærming til den enkle ramen-nudelen, og en grunnholdning av dedikasjon til svinekjøtt. Chang deler åpent sin historie om en tilfeldig heving til superstjernes status, som, til tross for en rekke motganger, skjedde på rekordtid. Rettene nevnt i denne boken er svært ettertraktede av alle som har spist – eller drømt om å spise – på noen av Momofuku-restaurantene (ja, svineboller finnes her). Dette er en uunnværlig bok for alle som virkelig setter pris på god mat.