I den etterlengtede oppfølgeren til den New York Times-bestselgende Momofuku kokeboken, avdekker Momofuku Milk Bar oppskriftene på de innovative og vanedannende småkakene, paiene, kakene og iskremene fra det ekstremt populære Milk Bar bakeriet. Denne kokeboken deler oppskriftene på Christina Tosis fantastiske desserter – som nå er legendariske variasjoner av barndommens smaker og klassiske retter, alle basert på ti grunnoppskrifter. Boken forteller også den fengslende historien om de uventede begynnelsene til denne ukonvensjonelle bakeriets suksess. Det hele begynte en dag da Momofuku-grunnlegger David Chang ba Christina om å lage en dessert til middagen samme kveld. Slik startet kakerprogrammet ved Momofuku. Christinas lekne desserter inkluderer compost-kaken, en chunky sjokoladekjeks fylt med sprø, salte pretzeler og kaffebønner; crack-pien, en sukkerholdig og smøraktig delikatesse som er like uimotståelig som navnet antyder; og cereal milk-isen, laget av den beste delen av frokostblandingen.