Clarkson Potter Publishers

The Art of Simple Food: Notes, Lessons, and Recipes from a Delicious Revolution: A Cookbook

The Art of Simple Food: Notes, Lessons, and Recipes from a Delicious Revolution: A Cookbook

Produktbeskrivelse

Fra den anerkjente kulinariske innovatøren kommer en nyskapende tilnærming til enkel matlaging, som fremhever viktigheten av å velge sesongbaserte, lokale, ferske og bærekraftige råvarer. Boken inneholder en rekke lærdommer om hverdagsprinsipper og praksiser for bedre kosthold. I tillegg er den utstyrt med over to hundre enkle oppskrifter som spenner fra forretter til desserter, noe som gjør den til en uunnværlig ressurs for både nybegynnere og erfarne kokker. Med et første opplag på 150 000 eksemplarer lover denne boken å inspirere til en deilig revolusjon i kjøkkenet.

Prishistorikk

Lavest
356 KR
Høyest
436 KR
Gjennomsnitt
378 KR
Median
364 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Clarkson Potter Publishers
Navn The Art of Simple Food: Notes, Lessons, and Recipes from a Delicious Revolution: A Cookbook
GTIN/EAN/ISBN 9780307336798
Kategorier Bøker